XXII Jornades d’Educació Musical

Us comuniquem que ja estem organitzant per al pròxim setembre les XXII Jornades d’Educació Musical: Veus en Contrapunt–II, “Obrim l’aula de música al món”.


Veus en Contrapunt és un espai d’enriquiment professional per a intercanviar, compartir i reflexionar sobre l’Educació Musical. Aquestes jornades són una oportunitat per a conèixer noves metodologies, recursos i projectes d’innovació educativa musical. Així doncs, organitzem per segon any consecutiu, unes jornades obertes a experiències d’aula per a descobrir, aprendre, sentir i gaudir.

Tindran lloc el 22 i 23 de setembre de 2018, dissabte i diumenge, en la Casa de la Cultura de Foios i hi haurà dues modalitats de participació: com a comunicador i com a assistent.

 Com a comunicador cal destacar que la data per a enviar la proposta de comunicació comença el 28 de maig fins al 17 de juny. Com a assistent està obert a qualsevol persona relacionada amb l’àmbit de l’educació; estudiant, docent de primària, de secundària, d’escola de música o de conservatori.

Teniu tota la informació a la web de Veus en Contrapunt–II.

 

vec2_blanco

Us animen a participar!!

Publicado por Aulodia

Associació de professorat de música de primària i secundària de la Comunitat Valenciana

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: