Feliz Navidad

Estimades sòcies i socis,


Ja ha finalitzat el que possiblement siga i serà el primer trimestre més estrany de la nostra docència. Aquest desembre, més que mai, ens hem guanyat el nostre merescut descans. Com a mestres de música, molts de nosaltres hem hagut de prescindir de les nostres aules, instruments i sessions de música per tal de portar a terme els diversos plans de contingència elaborats per cada centre. Hem hagut de fer música amb gots, pals, percussió corporal, lluitar contra la tecnologia de cada aula i les inconveniències de donar classe al pati.
Començaven el curs sense saber el futur de la nostra assignatura i, després d’aquestos tres mesos, podem dir que, una vegada més, les mestres de música hem sabut adaptar-nos amb èxit i hem demostrat el valor de l’educació musical a les nostres escoles, estiguem el context que estiguem.
Per això, des d’Aulodia volem desitjar-vos unes felices festes, que donen la benvinguda amb un 2021 amb més esperança i il·lusió. A distància, per videotrucades o amb mascareta, la música continuarà present en les nostres cases.


Una abraçada ben forta,


La Junta d’Aulodia

Estimados socios y socias,


Ya ha finalizado el que posiblemente sea y será el primer trimestre más extraño de nuestra docencia. Este diciembre, más que nunca, nos hemos ganado nuestro merecido descanso. Como maestros de música, muchos de nosotros hemos tenido que prescindir de nuestras aulas, instrumentos y sesiones de música para poder llevar a cabo los diversos planes de contingencia elaborados por cada centro. Hemos tenido que hacer música con vasos y percusión corporal, luchar contra la tecnología de cada aula y las inconveniencias de dar clase en el patio.
Empezábamos el curso sin saber el futuro de nuestra asignatura y, después de estos tres meses, podemos decir que, una vez más, los maestros y maestras de música hemos sabido adaptarnos con éxito y hemos demostrado el valor de la educación musical en nuestras escuelas, estemos en el contexto que estemos.
Por ello, desde Aulodia queremos desearos unas felices fiestas, que den la bienvenida a un 2021 con más esperanza e ilusión. A distancia, por videollamada o con mascarilla, la música continuará presente en nuestras casas.


Un abrazo bien fuerte,


La Junta de Aulodia

Publicado por Aulodia

Associació de professorat de música de primària i secundària de la Comunitat Valenciana

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: